COMPUTER SERVICES

WebCo-Services is een jong en dynamisch bedrijf (in zelfstandig bijberoep) dat sinds 2005 gespecialiseerd is in webdesign, webhosting en computerherstel en verkoop.

Bij WebCo-Services kan u terecht voor

alle computerherstellingen

Computerherstellingen en virussen verwijderen

Als uw computer niet meer opstart, als Windows niet meer reageert of als uw grafische kaart het heeft opgegeven. Herinstallaties, virus-repair, vervanging van onderdelen, ... Bent u een particulier of zelfstandige, uw computer moet blijven draaien. Bij problemen komen we uw computer indien mogelijk thuis ophalen waarna we de nodige reparaties verrichten.

Na reparatie komen we de computer terug plaatsen en aansluiten.

Hebt u ook last van Spyware en adware?

Helaas blijft een computer niet altijd werken zoals het moet. Na verloop van tijd gaat hij trager reageren of krijgt u vervelende vensters die zomaar openspringen (Pop-ups). Ook kunnen via sommige websites programma's op de computer geïnstalleerd worden waardoor anderen toegang kunnen krijgen tot uw gegevens of zelfs uw pc kunnen overnemen.

Dit soort programma's wordt spyware genoemd. Door de juiste software wordt de kans op besmetting door een virus of de installatie van spyware verhinderd en in geval van besmetting kunnen de boosdoeners verwijderd worden.

Door onze jarenlange ervaring met het oplossen van dergelijke problemen kunnen de meeste snel opgelost worden. Het is belangrijk snel te reageren om de schade niet groter te laten worden. Zeker bij hardware-fouten kunnen op korte tijd veel bestanden (onherstelbaar) beschadigd worden.

Het is dus heel veel waard als u kan rekenen

op WebCo-Services voor reparatie en onderhoud

Hulp op afstand

Sommige problemen kunnen gewoon van op afstand opgelost worden. Indien U wenst dat we van op afstand het probleem trachten op te lossen dan volstaat het om op de TeamViewer afbeelding hiernaast te klikken en vervolgens op UITVOEREN.

Eens dat de applicatie opgestart is zal u een ID nummer en een wachtwoord te zien krijgen.

Geef ons beide nummers door zodat we van op afstand uw computer kunnen overnemen.

 

(Sluit de TeamViewer applicatie niet af eens deze is opgestart!)

Nuttige Tips

  • Zorg er voor dat 'voor' we langskomen of indien je de pc bij ons komt afleveren, de CDROM van Windows en andere programma's bij de hand hebt. Ook de CDROM's van de apparaten die aan de computer hangen zoals de printer, de scanner, de geluidskaart,... Indien u deze niet meer heeft zullen we deze dienen te gaan opzoeken op internet wat uiteraard een meerkost met zich zal meebrengen.
  • Programma's kunnen niet gerecupereerd worden uit een beschadigd systeem.
  • Voor herinstallatie van programma's dienen de originele cd's meegeleverd te worden. Bij aanbrengen/aanwezigheid van illegale/gekopieerde software kan WebCo-Services niet aansprakelijk gesteld worden. Dit is de volledige verantwoordelijkheid van de klant.
  • Een herinstallatie van de pc houd in: verwijderen van oud systeem, partities instellen, herinstallatie nieuw systeem, drivers plaatsen, activatie instellen, updates ophalen (basisinstallatie). Hierbij moet u zelf zorgen dat uw dokumenten zijn verwijderd van de pc.
  • WebCo-Services kan NIET verantwoordelijk gesteld worden voor het eventuele verlies van data tengevolge een herinstallatie/configuratie van de pc.

Hoeveel kost mij dit?

Indien het probleem niet opgelost is betaalt u NIETS!

 

Voor het oplossen van het probleem betaalt u € 35,00. In deze € 35,00 zit een volledig werkuur inbegrepen.

Als het langer duurt dan 1 uur om het probleem op te lossen, dan is het voordeliger om de PC door ons mee te laten nemen. U betaalt dan € 20,00 per extra begonnen werkuur, met een limiet van € 75,00

 

Indien u wil dat het probleem ter plaatse bij u thuis wordt opgelost, dan betaalt u € 20,00 per extra begonnen half uur.

 

Voor het herinstalleren en configureren van een pc betaalt u een vaste prijs van € 50,00

 

Indien u binnen een straal van 8 km rond Zele woont dan betaalt u geen vervoerskosten.

Als u buiten een straal van 8 km woont betaalt u € 0,30 per km buiten deze zone.

 

(*) Bovenvermelde prijzen zijn incl. BTW

 

 

  • Zorg er voor dat 'voor' we langskomen of indien je de pc bij ons komt afleveren, de CDROM van Windows en andere programma's bij de hand hebt. Ook de CDROM's van de apparaten die aan de computer hangen zoals de printer, de scanner, de geluidskaart,... Indien u deze niet meer heeft zullen we deze dienen te gaan opzoeken op internet wat uiteraard een meerkost met zich zal meebrengen.

Home
Webdesign
Webhosting
Domeinnamen

Services
Contact